Laat het juiste lichtje branden!

Licht: we kunnen niet zonder, maar het blijft toch een lastig ding.
Buiten het feit dat wij niet zonder licht kunnen is licht ook onlosmakelijk verbonden met het interieur.

Als interieur- en lichtontwerpers zien wij helaas nog te vaak dat verlichting wordt gezien als sluitpost. Maar bij een nieuwbouw of verbouwing is het verstandig om hier aan het begin erg goed over na te denken en eventueel hulp in te schakelen van een professional. Bij goede verlichting komen naast decoratieve aspecten ook technische aspecten om de hoek kijken. En daarnaast hebben alle armaturen en lichtbronnen weer andere eigenschappen. Met de juiste verlichting kan je een interieur maken, maar met slechte verlichting absoluut breken. Je kan nog zo’n mooi interieur hebben, maar zonder de juiste verlichting zal dit interieur niet goed tot zijn recht komen. Ook draagt verlichting bij aan ons gevoel van welbehagen en veiligheid. Dit geldt niet alleen op straat, maar ook in de woning of op de werkplek. Wie wil er nu niet een behaaglijk gevoel in de woning of een goede sfeer en functionaliteit op de werkplek?
Vragen? Stel ze gerust!
Het Huis in Stijl team staat voor je klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *