Huis in Stijl is een Ontwerp- en adviesbureau op het gebied van Interieur en Licht! Met een klein team creatievelingen werken wij graag interieur- en lichtplannen uit voor zowel de particuliere- als zakelijke markt.

Ik, Miriam Borsboom-Capelle, ben de oprichtster en drijvende kracht achter Huis in Stijl. Mijn grote passie is interieur & licht! Ik ben persoonlijk betrokken, enthousiast, klantgericht, flexibel, creatief en oplossingsgericht. Met communicatie als achtergrond en opgeleid tot interieur- en lichtontwerper, ben ik ervaren in het geven van interieur- en lichtadvies aan de particuliere en zakelijke markt.
(ingeschreven in het lichtregister onder nummer: 66.102)

Ik, Ellen Hansen-van Bunningen, ben in juni 2015 afgestudeerd aan de Jan de Bouvrie Academie en sinds 1 februari 2017 fulltime werkzaam bij Huis in Stijl als interieurontwerpster.
Als creatieveling is mijn passie het vormgeven van een interieur dat volledig aansluit bij de wensen van de opdrachtgever en zie ik in ieder ontwerp een nieuwe uitdaging!