Ik, Miriam Borsboom-Capelle, ben de oprichtster en eigenaar van Huis in Stijl.
Na het behalen van mijn diploma aan de Interieur Academie ben ik in 2012 als ondernemer verder gegaan in de interieurbranche en heb ik Huis in Stijl opgericht.
Na enkele jaren werkzaam als interieurontwerpster, ontwikkelde ik een enorme passie voor licht.

Met diploma’s voor de opleiding HBO Lichtontwerp en Hogere Verlichtingstechniek op zak, ben ik mij naast interieurontwerpster verder gaan ontwikkelen als lichtontwerpster.

Door de uitbreiding van onze diensten paste de naam Huis in Stijl ons niet meer.
Ik ben dan ook zeer trots dat ik inmiddels met een fantastisch & creatief team per december 2018 verder zal gaan onder de naam Studio MBC!

Ik nodig u dan ook graag uit om onze nieuwe website te bezoeken: www.studiombc.nl

(Miriam staat ingeschreven in het lichtregister onder nummer: 66.102)

Ik, Ellen Hansen-van Bunningen, ben in juni 2015 afgestudeerd aan de Jan de Bouvrie Academie en sinds 1 februari 2017 fulltime werkzaam bij Huis in Stijl als interieurontwerpster.
Als creatieveling is mijn passie het vormgeven van een interieur dat volledig aansluit bij de wensen van de opdrachtgever en zie ik in ieder ontwerp een nieuwe uitdaging!

 

Ik, Andrea Stolwijk ben in juli 2018 afgestudeerd als Interieuradviseur aan het Hout- en Meubileringscollege te Rotterdam.
Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Huis in Stijl en sinds oktober 2018 ben ik hier werkzaam.
Iedere opdracht zie ik als een leuke uitdaging waar ik mijn creativiteit in kwijt kan!
Ik, Sanne Overeijnder studeer de richting Media Styling Interieur aan de Akademie Vogue te Amsterdam sinds September 2017.
Vanaf Oktober 2018 ben ik begonnen met het bijhouden van de website en social media bij Huis in Stijl.
Ook ben ik sinds Februari 2018 begonnen met mijn eigen bedrijf BYSO. Waar me specialiseer in grafische vormgeving, fotografie en social media.